El Camping Sangulí Salou premi ANWB al Camping de l’Any 2023

El Camping & Resort Sangulí Salou ha guanyat el premi ANWB al Camping de l’Any 2023, concretament en la nova categoria de Millor càmping familiar a prop del mar. En representació del Sangulí Salou, han recollit el premi l’Oriol Calderón, director de Control de Gestió de Sangulí Salou; i Sergi Novell, director d’Allotjament de Sangulí Salou.

El premi l’atorga l’ANWB, associació neerlandesa dedicada a la mobilitat, el turisme i l’oci des de l’any 1883; i que compta amb més de 4 milions d’usuaris. El Sangulí Salou ha guanyat en una de les categories de los premios al Camping del Año en què s’han valorat més de 1.800 càmpings de tota Europa. Per a la selecció dels guanyadors, s’han realitzat inspeccions independents a tots els establiments turístics durant l’estiu del 2022 en què es valoraven les instal·lacions sanitàries, els terrenys, les piscines, l’oci, les botigues i la restauració.

L’elecció dels guanyadors s’ha anunciat aquest vespre, 11 de gener, en una cerimònia que s’ha celebrat a Utrecht. A més a més, també s’han donat a conèixer els càmpings que han aconseguit la màxima puntuació de 5 estrelles i, per tant, la certificació ANWB Top Camping 2023, i la qual també ha revalidat el Sangulí Salou.

Temporada 2023

Aquest premi suposa una recompensa al treball fet any rere any. Ara, el Camping & Resort Sangulí Salou encara la que serà la seva 51 temporada. Per fer-ho, es treballa tant en la promoció internacional com en les millores del recinte per a la pròxima temporada.

Quant a la promoció, enguany el Sangulí viatja als Països Baixos i a Navarra per poder participar en dues fires internacionals sobre turisme. Això ajuda tant a donar-se a conèixer a nous clients, com a consolidar al seu públic internacional. L’aventura comença a la Fira Vakantiebeurs d’Utrecht, la qual se celebrarà del dia 12 al 15 de gener. Aquesta és una de les principals fires de turisme i oci del país, en la qual moltes agències de viatges, països i empreses presenten novetats. L’altra parada serà a Navartur, la Fira de Turisme Internacional de Navarra, i la qual se celebrarà del 24 al 26 de febrer.

A la vegada, i fins que s’iniciï la nova temporada al Sangulí, se segueix treballant millores i novetats per fer que les vacances de les famílies que els escullen any rere any siguin una experiència en què  la qualitat, en el seu sentit més ampli, és la seva raó de ser.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.