El Casal de Joves programa un mes de maig carregat de tallers online

Activitats Casal de Joves de Reus

Atès el context actual de confinament, amb l’aturada de les classes presencials del curs escolar i les activitats també presencials fora de l’horari lectiu i sense previsió de reprendre-les a curt termini, des del Casal de Joves de la regidoria de Salut i Ciutadania es planteja la possibilitat de proposar diferents tallers online per tal d’apropar-se als joves i oferir-los espais en línia on desenvolupar la creativitat, transformar les angoixes del moment actual, formar-se, relacionar-se i divertir-se adaptant-se als nous temps i les noves circumstàncies.

Les activitats són gratuïtes, tot i que caldrà fer una inscripció prèvia a través de la web de Joventut Reus. Les activitats tenen places limitades a 10- 12 persones per oferir una millor relació entre formador/a i joves participats.

Funcionament

Les formacions seran principalment a través de videoxat, tot i que també s’utilitzarà correu i aula virtual per poder complementar el seu desenvolupament.

Els participants rebran, abans de les sessions, un correu amb un petit guió que facilitarà el funcionament de l’activitat, el contacte del formador/a i l’enllaç per accedir al videoxat.

Activitats previstes

TALLER DE RAP ONLINE. «Fight the covid»

Dies 4, 6 i 8 de maig de 18:00 h a 19:00 h.

De la mà de Versembrant els joves podran aprendre els fonaments bàsics del rap. Treballant de manera transversal aprenentatges teòrics i pràctics d’escriptura poètica, de creativitat i sobretot d’ expressió emocional , oferint un espai per canalitzar l’angoixa i els dubtes dels joves derivats de l’actual situació de crisi sanitària, econòmica i social.

TÈCNIQUES D’ESTUDI. Aprèn a aprendre a estudiar.

Dies 11, 13 i 15 de maig de 18:00 h a 19:00 h. De 14 a 18 anys.

En un moment com l’actual que l’angoixa està molt present i et sents perdut aquest taller t’ofereix eines i trucs per a organitzar-te millor les tasques escolars.

CURS DE MANIPULADOR D’ALIMENTS.

Dies 12 i 14 de maig de 18:00 h a 20:00 h. A partir de 16 anys.

TALLER D’ESCRIPTURA BIOGRÀFICA. Expressa els teus sentiments a través d’un diari.

Del 18 fins el 5 de juny. Dilluns, dimecres i divendres. Videoconferència els divendres a les 18:00 h.

A càrrec del Servei de Salut emocional de l’Oficina Jove del Baix Camp.

COM REDACTAR UN CURRÍCULUM. Fes de nou, o actualitza el teu CV.

Dia 19 de maig de d’11:00 h a 12:00 h. A partir de 16 anys.

A càrrec del Servei de Treball i el referent d’ocupació juvenil de l’Oficina Jove del Baix Camp.

INSTAGRAM. Com aprofitar aquesta xarxa per mostrar el teu talent.

Dia 20 de maig de 18:00 a 19:00 h. A càrrec de @taniailustracion

AGENDA PLANET REUS. Fes difusió de les activitats que organitzes. T’explicarem com funciona la MISI, el xatbot de joventut perquè també pugui fer difusió de les activitats de la teva entitat.

Dia 27 de maig de 18:30 h a 19:30 h. Pensat per associacions.

El Casal de Joves a casa activa els assessoraments en línia

El Casal de Joves i l’Oficina Jove estan tancats a causa del confinament, però tots els treballadors i treballadores segueixen treballant des de casa i per tant, ja des de l’inici estan oferint als joves continuar realitzant les seves consultes i peticions a través del correu electrònic.

A banda a partir d’ara s’ofereix un nou servei d’assessorament en línia dels diferents tècnics especialitzats per donar suport a aquells joves que vulguin. Aquest nou servei està pensat per poder mantenir el contacte amb els joves i perquè aquests es puguin sentir escoltats i puguin comunicar el seu estat d’ànim, els seus dubtes , etc…

Per tal de poder-se acollir al nou servei es pot sol·licitar un assessorament al correu electrònic corresponent a cada servei  A partir d’aquí es respondrà la petició amb una data i una hora en la que l’usuari es podrà connectar a un videoxat amb el tècnic corresponent.

L’objectiu de Casal de Joves i l’Oficina Jove és continuar al costat dels joves especialment en aquesta situació d’excepcionalitat que estem vivint.

Pots posar-te en contacte amb els diferents serveis a través del correu:

Servei d’Informació Juvenil   info.joventut@reus.cat

Servei de Salut Emocional  salut.baixcamp@oficinajove.cat

Servei de Treball  treball.baixcamp@oficinajove.cat

Referent d’ocupació juvenil jgarrido@reus.cat

Servei de Mobilitat Internacional  mobilitat.baixcamp@oficinajove.cat

Servei d’Iniciatives Juvenils  iniciativesjuvenils@reus.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.