El Casal de les Dones prepara activitats de cara al Dia de l’alliberament LGTBI+

El Casal de les Dones prepara activitats de cara al Dia de l'alliberament LGTBI+

Activitats del Casal de les Dones amb motiu del Dia de l’alliberament LGBTI+ amb activitats al carrer i d’altres a xarxes socials

L’Ajuntament de Reus, a través del Casal de les Dones, ha organitzat diversos actes aquesta setmana amb motiu de la celebració del 28 de juny del Dia de l’alliberament LGBTI+. UN dels actes destacats serà la penjada del domàs de l’arc de sant Martí al balcó de la casa Rull, el dia 27 de juny a les 18:30h. Hi assistiran l’alcalde de R eus, Carles Pellicer, el regidor de Cultura i Política Lingüistica; Daniel Recasens de Cutura; la regidora de Particpació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores; i la regidora de Benestar Social, Montserrat VIlella.

La programació s’ha iniciat aquest dimarts, 23 de juny, amb la “repintada” simbòlica d’una pilona del carrer de sant Llorenç amb els colors de l’arc de Sant Martí; i continuarà divendres, amb la penjada del domàs a la façana del Casal de les Dones.

Part de la programació té lloc a les xarxes socials. El divendres 26, a les 10:00h, es llegirà el manifest del Dia de l’Orgull a través de les xarxes, i a les 11:00h es farà difusió pel mateix canal del vídeo de presentació del Punt d’Atenció a la Diversitat Sexual.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.