El Casal d’Estiu Ready, Set, Go! de l’Escola Alberich i Casas, amb més de 530 inscripcions

Casal d'estiu Alberich i Casas

El Casal d’Estiu Ready, Set, Go! de l’Escola Alberich i Casas de Reus, on l’activitat esportiva és el vehicle, juntament amb la llengua anglesa, per gaudir d’uns dies plens de diversió i activitats educatives, té confirmat la participació total de 531 nens i nenes d’entre 3 i 14 anys des d’aquest dilluns i fins al 16 d’agost, data en què es tancarà aquesta edició. Els torns del mes de juliol ja estan plens, però els tres darrers encara tenen places disponibles.

La necessitat de moltes famílies de conciliar la vida laboral i familiar durant les vacances escolars d’estiu troba una bona resposta en aquest Casal d’Estiu de l’Escola Alberich i Casas que organitza el Consell Esportiu del Baix Camp i que any rere any va augmentant les inscripcions.

L’edició d’enguany del Casal s’ha iniciat aquest dilluns 1, establint-se 7 torns setmanals independents amb una durada de cinc dies cadascun. Els torns corresponents al mes de juliol (de l’1 al 5, del 8 al 12, del 15 al 19 i del 22 al 26) ja estan complets amb un centenar de participants en cadascun. En canvi, en el torn del 29 de juliol al 2 d’agost, del 5 al 9 d’agost i del 12 al 16 d’agost encara hi ha places disponibles. La franja d’edat a qui va adreçat aquest casal és des dels 3 anys fins als 14, si bé es fan grups per edats (de 3 a 5, de 6 a 9 i de 10 a 14 anys). I també hi ha la possibilitat d’inscriure a germans menors de tres anys dels participants.

L’horari de les activitats va de dilluns a divendres des de les 9.00 fins a les 13.00 hores, havent-hi la possibilitat d’allargar l’horari tant abans –començant a les 7.45 hores–, com després –incloent el servei de menjador fins a les 15.00 hores–. La jornada diària al Casal, que enguany té com a centre d’interès Els Somnis, es fonamenta en la pràctica de diferents activitats físiques, esportives i lúdiques. Cada dimecres, a més, van a les Piscines Municipals. I durant la major part del temps els monitors i les monitores utilitzen l’anglès per seguir treballant l’aprenentatge d’aquesta llengua, tot i que sempre adaptant-ho al nivell dels infants participants. Per últim, també hi ha una sortida setmanal programada, estant previst anar a l’exposició Ara toca Festa al Museu de la plaça de la Llibertat, a la platja del Regueral de Cambrils, al Parc de Bombers, a Riudecanyes Aventura, a la Guàrdia Urbana, a fer un Joc de Descoberta pels carrers de Reus i al Centre de Lectura.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.