El CEBC estrena nova web

El Consell Esportiu del Baix Camp ha posat en funcionament aquesta setmana el seu nou lloc web (www.cebc.cat), millorant l’experiència de navegació tant pel que fa al disseny com als continguts i els serveis que ofereix. Així, tota la informació del món de l’esport escolar i de formació de la comarca estarà a l’abast de totes les persones interessades en consultar-la amb més facilitat.

La nova web presenta com a novetats que ja és accessible també des de qualsevol dispositiu mòbil, ja que fins ara només es podia consultar via ordinador. Així mateix, també s’ha potenciat la borsa de treball pròpia i per això els interessats en treballar amb el CEBC tindran la possibilitat d’enviar on line el seu currículum vitae. Igualment, tots els impresos i formularis necessaris per poder realitzar inscripcions o les normes de competició de cada modalitat esportiva es podran descarregar de la web.

El Consell Esportiu del Baix Camp, amb aquesta nova web, reafirma la seva presència en el món digital, afegint els canals d’Instagram (instagram.com/cebaixcamp), Facebook (facebook.com/cebaixcamp) i Twitter (twitter.com/cebaixcamp) com a eines de comunicació de les activitats i actualitat que genera.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.