El CEBC realitza una donació de 4.500 euros per a causes socials

Els diners procedeixen de les sancions hagudes en les competicions de futbol veterans i els Jocs Esportius Escolars de la temporada 17-18

El Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC) donarà aquest 2019 un total de 4.500 euros per a diverses causes socials, com ara realitzar una aportació econòmica a l’entitat Refugi Baix Camp – Centre d’adopció d’animals i una altra a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Els diners venen de les sancions que va fallar el Comitè de Competició de la Lliga de Futbol Veterans de la temporada 17-18, així com del mateix organisme que controla el funcionament dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) de la campanya anterior.

Amb aquests diners, el CEBC lliurarà properament la quantitat de 1.500 euros al Refugi Baix Camp, una entitat que treballa contra l´abandonament del animals, potenciant la seva defensa i protecció i fomentant l´adopció dels que ja han estat abandonats (ha aconseguit des de la seva fundació que s’adoptin un miler de gossos i gats).

I pel que respecta als altres 3.000 euros, aquesta quantitat servirà per col·laborar amb els diferents projectes socials que l’Hospital Matern-infantil Sant Joan de Déu de Barcelona porta a terme, com ara Hospital Amic  Programes Assistencials no concertats o Cooperació Internacional, entre d’altres.

L’entitat que presideix Josep Llebaria ja va poder recuperar l’any passat una iniciativa que havia dut a terme anys enrere però que darrerament havia hagut d’ajornar, dedicant aquest concepte de sancions a sufragar d’altres activitats que tenien menys ingressos i que estaven en perill de no realitzar-se. Així, el CEBC anteriorment ha col·laborat amb ONG’s com ara Pallassos sense Fronteres, la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella de Reus o el mateix Reus Deportiu, on va ajudar a comprar una cadira mòbil per fer natació adaptada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.