El CEBC serà centre homologat del Servei d’Ocupació de Catalunya

Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC)

El Consell Esportiu del Baix Camp ha iniciat els tràmits per convertir-se en centre formador d’activitats de l’àmbit de l’esport

El Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC) aspira a convertir-se ben aviat en un centre homologat i oficial del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), organisme adscrit a la Generalitat de Catalunya, després que ja hagi presentat i complert tots els requisits per poder convertir-se en un centre formador d’activitats relacionades amb el món de l’esport.

L’objectiu del CEBC és realitzar cursos de l’àmbit esportiu, oferint a la finalització profitosa dels mateixos la seva certificació professional oficial corresponent. Així, les dues àrees on s’impartirà formació reglada des del Consell seran el Socorrisme aquàtic i les Activitats dirigides amb suport musical.

Per poder optar a centre homologat del SOC oferint els espais necessaris per desenvolupar la formació teòrica i pràctica, l’entitat que presideix Josep Llebaria ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant mitjançant el qual aquest cedeix la piscina coberta i les sales annexes situades a l’Hospitalet de l’Infant per dur a terme aquestes activitats formatives.

D’aquesta manera, el CEBC podrà optar d’aquí a poc temps a organitzar aquests cursos proposats des del SOC, comptant per a fer-los amb unes instal•lacions esplèndides i un personal formador competent que donin encara més valor a aquest procés formatiu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.