El Centre Cívic del Carme celebra el 10è aniversari amb diverses activitats

El Centre Cívic del Carme de Reus, que aquest mes de març va complir deu anys des de la seva inauguració, celebrarà el seu aniversari amb un petit programa d’activitats commemoratives. De cara a l’estiu i d’acord amb les mesures sanitàries vigents, està previst que es faci un acte commemoratiu amb les entitats, col·lectius i serveis que formen part del centre cívic.

La instal·lació va néixer l’any 2011 i es va integrar en el conjunt residencial i d’equipaments de la Patacada. Durant aquests deu anys de vida, el Centre Cívic del Carme ha esdevingut seu de múltiples entitats on han pogut créixer, trobar-se i desenvolupar la seva activitat, i en ell s’hi han realitzat tot tipus d’activitats socials de caràcter lúdic i cultural: cursos, xerrades, exposicions, tallers, etc.

La regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Socials, Montserrat Flores, ha posat de manifest la important tasca “que realitza el centre cívic, amb el seu equip humà al capdavant, com a punt de trobada per a la participació ciutadana i la vida social al barri i també d’acostament i difusió de la cultura i la ciutat a través d’exposicions, cicles de xerrades, conferències i tot tipus d’activitats”.

Les activitats previstes són les següents:

– Decoració del Centre Cívic al llarg de l’any per part de diferents entitats i serveis del centre.

– Exposició fotogràfica de la trajectòria dels 10 anys de vida de l’equipament.

– Exposició fotogràfica de la construcció de l’equipament.

– Exposició de les entitats amb seu social al centre cívic.

Finalment, a  l’estiu es realitzarà, amb un format adaptat a les mesures sanitàries vigents, un acte commemoratiu que comptarà amb la participació de totes les entitats, col·lectius i serveis que formen part del centre cívic.

La Xarxa de Centres Cívics de Reus compta actualment amb sis centres distribuïts pels barris de la ciutat: del Carme, Llevant, Mas Abelló, Mestral, Ponent i Migjorn i s’ampliarà en els propers anys amb la futura posada en funcionament del Centre Cívic Gregal.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.