El confinament comarcal provoca canvis de programació al Teatre Fortuny

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus, d’acord amb la Companyia Cantajuego, ha decidit ajornar l’espectacle “Extiendo mi mano”, previst per al dia 17 d’abril, ateses les restriccions sanitàries decretades pel Govern per evitar la transmissió de la COVID19 i que, en aquest moment, impliquen un confinament comarcal.

Des del teatre s’informa que havien detectat que moltes de les entrades venudes corresponien a espectadors de fora del Baix Camp i, per tant, s’ha decidit reprogramar l’espectacle per al dia 7 de maig i se’n faran dues funcions, a les 16:30 h i a les 19:00 h. Les localitats adquirides serviran per a la nova data, tot i que si alguna de les persones no pot assistir a la nova representació, pot demanar la devolució dels diners. 

D’altra banda, també s’ha modificat l’horari de l’espectacle “Monroe-Lamarr” i s’ha avançat mitja hora l’inici, amb la qual cosa començarà a les 20:00 h per facilitar el retorn dels espectadors a les seves llars en l’horari adequat al confinament nocturn. 

Cantajuego

Cantajuego presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a països llatinoamericans que visitaran en aquesta edició, estenent així ponts culturals entre ambdós continents.

Pensat per a un públic infantil, estaran com sempre acompanyats pels seus fidels amics Coco, Pepe y Buby i faran les delícies de petits i grans amb un espectacle ple de música i energia.

Monroe-Lamarr

“Monroe-Lamarr”, dirigida per Sergi Belbel, relata una trobada entre l’actriu i inventora Hedy Lamarr i la també actriu Marilyn Monroe (el dia abans de la seva mort). L’obra, que juga amb dues temporalitats (1962 i 1966), es basa en fets històrics a l’hora de relatar una tensa i emotiva confrontació entre dues dones marcades per la pressió de la celebritat i el pas del temps. Durant la seva singular «batalla de reines», es desgranen temàtiques universals com ara la fragilitat de la fama, el pas irreversible dels anys, la caducitat de la bellesa, les manipulacions del poder, l’absurditat de la guerra o la submissió de la dona (especialment als anys seixanta i al món del cinema)

Premi Frederic Roda de Teatre 2018 de la Diputació de Barcelona, compta amb la interpretació de Elisabet Casanovas, Laura Conejero, Eloi Sànchez, David Vert. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.