El Centre Cívic Llevant celebra 10 anys de l’obertura al Mas dels Canonges

El Centre Cívic Llevant celebra 10 anys de l'obertura al Mas dels Canonges

El Centre Cívic Llevant celebra aquest divendres 10 de juliol, a partir de les 12:00 h, el 10è aniversari de la inauguració del nou espai al Mas dels Canonges amb una visita guiada per tot el centre i els seus espais més emblemàtics. La ruta es farà amb un grup de persones relacionades directament amb l’equipament i de la mà dels arquitectes respons ables de la seva construcció Antòn Pàmies i Jordi Sardà, a més de la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores. 

La visita anirà acompanyada d’una explicació històrica i funcional del nou ús de l’antic Mas dels Canonges des del punt de vista arquitectònic i de l’aposta municipal que es va decidir fa més de 10 anys.

Des d’avui mateix, i per a totes les persones interessades en conèixer com es va fer la rehabilitació de l’espai i la seva ampliació, s’ha compartit a través de les xarxes Reus_cat de l’Ajuntament de Reus un recull videogràfic que es pot consultar al canal You Tube del consistori en el següent enllaç: https://youtu.be/peX2KjYCqvk

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.