Nit màgica per 350 persones de les associacions de veïns de la ciutat amb el circ Raluy

Nit màgica per 350 persones de les associacions de veïns de la ciutat amb el circ Raluy

350 nens i nenes de la ciutat, acompanyats per els seus pares, van poder gaudir d’una sessió especial que la companyia Circ Raluy Legacy va dedicar especialment a la capital del Baix Camp com agraïment per l’acollida rebuda aquests darrers mesos. Cal recordar que el Circ Raluy Legacy va quedar confinat a la ciutat en decretar-se l’estat d’alarma pel COVID -19.

La regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus amb la col·laboració de les diferents Associacions de Veïns de la ciutat, ha organitzat aquesta sessió especial de Circ. 

Montserrat Caelles, regidora de Relacions Cíviques, ha manifestat que “hem volgut contribuir a l’alegria dels nens i les nenes dels nostres barris i alhora ajudar a famílies que potser per raons econòmiques no haurien pogut anar al circ. Ha estat una molt bona experiència que hem pogut fer en col·laboració amb les associacions de veïns”. 

La màgia de l’espectacle i tot el que envolta a la companyia de Circ Raluy Legacy va captivar els assistents que, en tot moment, van respectar les mesures de seguretat i higiene recomanades per les autoritats sanitàries per tal de preservar la seguretat i la salut de la ciutadania.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.