El Centre de Lectura lliura els premis del 74è Concurs Exposició Nacional de Roses

El Centre de Lectura de Reus ha lliurat els premis del concurs fotogràfic #rosesCdL2021 que ha organitzat amb motiu del 74è Concurs Exposició Nacional de Roses. L’acte, que s’ha desenvolupat al Teatre Bartrina amb prop de 200 espectadors, ha comptat amb la participació del filòleg i professor Josep Murgades, que ha pronunciat la glossa del certamen.

El concurs ha rebut 53 fotografies a les xarxes socials del Centre de Lectura. El jurat es va reunir dimecres passat per emetre el seu veredicte, que ha estat el següent:

#rosacentredelectura: Araceli Mestre (trofeu Centre de Lectura).

#rosacentredelectura1859: Cristina Roigé (trofeu Mercats de Reus).

#rosaciutatdereus: Marina Hortoneda (trofeu Ajuntament de Reus).

#rosaalbertvia: Manel Mora (trofeu Fundació Josep Recasens).

#composició floral: Araceli Mestre (trofeu Institut Municipal Reus Cultura).

#lamillorrosa: Maria Dolors Elias (trofeu Joaquima Gallisà de Rueda).

Premi a la fotografia més artística: Laura Brull (trofeu Estivill Assessors).

El jurat estava format per Francesc Xavier Lladó, cap de Jardineria de l’Ajuntament de Reus; Hèctor Fort, membre de l’organització; Josep M. Toset, fotògraf; Núria Robert, florista; i Montserrat Amigó, secretària del Consell Directiu del Centre de Lectura.

L’acte de lliurament ha comptat amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; i altres representants del consistori reusenc. La cloenda l’han protagonitzat les actuacions de la Jove i la Junior Companyia de l’Escola de Dansa del centre de Lectura, les quals han tingut la participació dels ballarins Hèctor Tarro i Marie-Lou Renon.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.