Obertes preinscripcions per als Programes de Formació i Inserció – Pla de Transició al Treall de Mas Carandell

El proper dilluns 10 de maig i fins el divendres 21, s’obre el termini per presentar la preinscripció als Programes de Formació i Inserció  – Pla de Transició al Treball (pfi-PTT) del curs 2021-2022, que organitzen conjuntament el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Reus a través de l’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell.

Les quatre especialitats formatives que s’ofereixen a les instal·lacions de Mas Carandell i que donen cabuda a una seixantena d’alumnes són:

  • Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració
  • Auxiliar de fontaneria, calefacció i climatització
  • Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica, i
  • Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

Els pfi-PTT s’adrecen a joves no ocupats de 16 a 21 anys l’any d’inici del programa, sense Graduat en ESO, i que en el moment d’iniciar els programes no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participen en altres accions de formació.

Tenen una durada d’un curs escolar, al voltant de 1000h del setembre del 2021 al juny del 2022, i inclouen a banda dels mòduls de formació professionalitzadora de l’àmbit escollit, formació en competències bàsiques o transversals, orientació per a la inserció laboral o educativa i pràctiques en empreses reals.

Per participar cal presentar sol·licitud presencial a Mas Carandell, amb cita prèvia:

Posteriorment s’assignarà una tutora que atendrà i acompanyarà al jove i/o família en el procés de preinscripció oficial del Departament d’Educació, donarà suport en la revisió de documentació necessària, i farà l’entrevista,  per passar en una fase posterior, un cop finalitzat el període d’inscripció, al barem de totes les candidatures.

Els pfi-PTT permeten obtenir un certificat de professionalitat de nivell 1, que facilita l’entrada al món laboral, o bé, accedir a un cicle de grau mitjà, o bé, cursar  el Graduat en ESO a una Escola de persones adultes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.