El Centre de Lectura organitza un curs formatiu per a majors de 55 anys

El Centre de Lectura de Reus posa en marxa el curs «Gaudir de l’experiència. Estratègies per entendre el món», un programa formatiu destinat a persones a partir de 55 anys amb inquietuds d’aprenentatge, pensament crític i ganes de compartir experiències. La presentació pública del curs tindrà lloc dijous 14 de setembre, a les 12.00 h.

El curs consta de dos seminaris:

«Com la ciència transforma el nostre món». En aquest seminari, els participants exploraran com la ciència i la tecnologia influeixen en diferents aspectes de les nostres vides diàries, des de la medicina fins a l’energia i el medi ambient.

Cada dimarts, de 10.00 a 12.00 h

Professora: Lydia Cabau, llicenciada en Química, Màster en Prevenció de Riscos Laborals i Màster en Nanociència i Nanotecnologia per la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Inici: 3 d’octubre

«Cultura a l’època de Netflix i Spotify. Canvis i perspectives». Es proposa un recorregut a través de temàtiques diverses relacionades amb la cultura i la societat actuals. Els participants descobriran alguns dels vincles entre la creació artística, les indústries culturals i l’economia global. Analitzaran tot tipus d’obres (musicals, pictòriques, cinematogràfiques, arquitectòniques…) per tal de trobar respostes a preguntes que es generen a la nostra complexa societat.

Cada dijous, de 10.00 a 12.00 h.

Professor: Joan Arnau Pàmies, compositor, multiinstrumentista, intèrpret i productor musical. Llicenciat pel New England Conservatory of Music (Boston, Massachusetts) i doctor per la Northwestern University (Evanston, Illinois). La seva música ha estat interpretada per conjunts i solistes destacats a sales i festivals d’arreu del món.

Inici: 5 d’octubre

INSCRIPCIONS: presencialment a la secretaria del Centre de Lectura o a través de la web: www.centrelectura.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.