20a edició de la FIM Vila-seca, del 16 al 19 de maig de 2024

La FiM Vila-seca anuncia les dates de la seva 20a edició, que se celebrarà del 16 al 19 de maig de 2024. Així, la fira trasllada la seva celebració al tercer cap de setmana de maig del 2024.

La propera edició de la fira de música emergent i familiar de Vila-seca vol continuar reforçant el seu posicionament com a aparador professional de referència, tot contribuint a l’enfortiment del sector de la música en viu, a la feminització i diversificació dels escenari catalans i al desenvolupament de nous públics i noves propostes per a l’escena musical.

La FiM Vila-seca és la fira professional catalana dedicada a la música emergent i als espectacles musicals per a públic familiar i tots públics.

Convocatoria artística

El període d’inscripció de propostes artístiques finalitza el 16  d’octubre de 2023. Els projectes musicals es podran presentar únicament a través del web www.fim.caton també s’hi poden trobar les indicacions d’inscripció artística.

La convocatòria està adreçada a dues tipologies de propostes: els grups i artistes emergents de qualsevol estil de música moderna que es trobin als inicis de la seva trajectòria; les companyies, grups i espectacles demúsica per a públic familiar.

La selecció tindrà en compte la qualitat artística de les propostes pel que fa a creació, interpretació i posada en escena, el seu nivell d’innovació i originalitat, el seu caràcter d’estrena i la projecció que la participació a la FiM Vila-seca pot suposar per a un projecte musical.

Es poden inscriure a la FiM Vila-seca els projectes musicals procedents de Catalunya: aquelles bandes que assagin o que algun dels seus membres visquin al territori català. En la secció de música familiar i per a tots els públics es poden presentar també propostes procedents d’altres territoris de l’Estat espanyol. Les propostes musicals poden ser interpretades en qualsevol idioma.

Pel que fa a les propostes emergents, tenir treballs discogràfics publicats o manàger no exclou de la participació a la fira.

La selecció final, que es comunicarà a les propostes escollides a finals de febrer del 2024, tindrà en compte la diversitat del conjunt de la programació de la FiM, en termes d’estils musicals, formats de les propostes, equilibri territorial, gènere i presència d’artistes amb diversitat funcional.
La persona encarregada de realitzar la selecció artística final serà Marti Marfà, director artístic de la FiM Vila-seca.

La FiM Vila-seca
La FiM Vila-seca va celebrar la seva edició de represa l’any 2021 després de 5 anys d’aturada. Els 9.000 assistents, els 500professionals acreditats i els 42 projectes musicals participants a l’edició 2023 van tornar a situar-la com a epicentre de les propostes musicals emergents i familiars de Catalunya i els territoris de parla catalana, i com a pol de dinamisme del sector.

La propera edició de la fira de música emergent i familiar de Vila-seca vol seguir treballant la recuperació d’un aparador professional de referència, que pretén contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu emergent i familiar.

L’Ajuntament de Vila-seca, principal organitzador de la fira, aspira a consolidar la FiM com la cita primaveral de música emergent i familiar de Catalunya, tant per a professionals i artistes com per a públic en general del Camp de Tarragona, la Catalunya Sud i el conjunt del país. La FiM Vila-seca també rep el suport de la Diputació de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Totes les novetats de la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca es poden consultar al web www.fim.cat i als perfils d’InstagramTwitter i Facebook.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.