El CIMIR obre l’exposició “Set mirades per redescobrir Reus”

El Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR) obre aquest dijous dia 4 d’abril, a les 19:30 h, una exposició fotogràfica titulada “Set mirades per redescobrir Reus”, una mostra de l’Associació Fotogràfica FotoCamp de Reus que aproxima al visitant a edificis, carrers, places i detalls de la ciutat que sovint passen desapercebuts.

Una de les característiques de l’exposició, que es podrà visitar fins al dia 27 d’abril, és que les imatges es presenten en blanc i negre. El Centre de la Imatge Mas Iglesias és a la plaça Ramon Amigó, número 1. La mostra es pot visitar de dimarts a divendres, de 17:00 h a 20:00 h i dissabtes, de les 11:00 h fins a les 14:00 h.

Set mirades per a redescobrir Reus
Anar a la feina, fer la compra, portar els fills a l’escola, anar al gimnàs o a les classes d’anglès…

El dia a dia ens devora. Anem d’un lloc a un altre amb presses i sense mirar gairebé res més que els semàfors o si venen cotxes.

Aquesta mostra, realitzada pels membres de l’Associació fotogràfica Foto Camp Reus,  ens aproxima a carrers, edificis, places i detalls que sovint ens passen desapercebuts. En definitiva, és una oportunitat per tornar a gaudir de la nostra ciutat.

En blanc i negre
Cada persona té una visió diferent, pròpia, íntima. És per això que en aquesta exposició hi trobareu la nostra. Cada mirada a través de l’objectiu de les nostres càmeres és un reflex de la sensibilitat dels autors, que amb aquestes fotografies s’endinsen per la ciutat amb la voluntat de redescobrir l’espai on s’han fet grans.

La nostra plaça de Prim
Lloc de reunió, de trobada o –simplement– de pas, la plaça de Prim és una de les places més conegudes de la ciutat.

Des de l’Associació, us proposem un joc òptic per mirar amb noves perspectives aquest racó emblemàtic de casa nostra.

Viure els detalls
Una inscripció, una reixa, uns llums…

Pedra, ferro, fusta…

La vida són detalls i Reus n’és ple, tant de vida com de detalls.

Aquesta mostra recull diverses imatges d’aquesta singularitat. Obres úniques que transporten l’observador d’un detall concret a una visió més àmplia de la ciutat en què vivim.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.