L’activitat juvenil “Zona Infectada”, ajornada el passat octubre, es realitzarà el 13 d’abril al parc de Sant Jordi

L’activitat juvenil “Zona Infectada”, que s’havia de fer el passat 27 d’octubre i es va ajornar per la pluja, es portarà a terme el pròxim dissabte 13 d’abril a la nit. “Zona Infectada” és una de les propostes organitzades en el marc del cicle de La Palma Terror Show, promogut des del Casal de Joves, i consisteix en una gimcana de proves de terror amb el parc de Sant Jordi com a escenari.

En l’organització de l’activitat hi participen joves i entitats juvenils de la ciutat, i les persones interessades a col·laborar en les tasques preparatòries encara es poden inscriure tot posant-se en contacte amb el Casal de Joves els dies 10 i 12 d’abril de 18:00 a 20:00 h.

A la Zona Infectada s’hi podrà participar com a jugador o jugadora o bé com a persona infectada. Els i les supervivents hauran d’aconseguir sortir del parc de Sant Jordi després de superar diferents proves mentre les persones infectades hauran d’intentar que les altres no les superin.

El parc, tancat a partir de les 18:00 h
L’activitat es farà al parc de Sant Jordi, que quedarà limitat a l’entrada de públic general a partir de les 18:00 h i mentre duri aquesta activitat. L’entrada dels i les participants es farà per la porta d’accés a la plaça d’Anton Borrell.

Hi ha previstos dos torns: el primer a les 21:00 h (adreçat a joves de 14 a 17 anys), i un segon torn a les 23:00 h (adreçat a joves de més de 18 anys). La durada de cada torn és d’una hora i 45 minuts.

Les places són limitades i les inscripcions cal fer-les de manera presencial al Casal de Joves la Palma de dimarts a divendres de 10:00 a 14:00 h i de dilluns a dijous de 16:30 a 19:00 h.

Si s’és menor d’edat caldrà presentar una autorització signada per les persones tutores, que es pot descarregar a la web www.joventutreus.cat. Amb l’autorització signada (acompanyada d’una fotocòpia del DNI de la persona adulta que signi l’autorització) es pot recollir la invitació al Casal de Joves i inscriure’s.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.