El Círcol acull la presentació de la darrera novel·la de Pilar Rahola

Pilar Rahola ha presentat a El Círcol la seva darrera novel·la ‘Ocell d’aire i de foc’. Una novel·la on viu la tragèdia, la resistència i l’esperança. Una novel·la escrita com ella mateixa diu “amb passió i amb dolor, i amb uns personatges ferits que, tanmateix, no es deixen vèncer” .

L’escriptora multipremiada tant pels seus articles i llibres d’actualitat com per les seves novel·les i que també té un bon nombre de premis internacionals per la seva lluita a favor dels drets humans fins i tot des del 2012 un bosc de 2.500 arbres a Israel en agraïment a la seva lluita contra l’antisemitisme, ha omplert la sala de la làmpada de gom a gom.

En parlar de les seves darreres novel·les, que mesclen història i ficció articulades al voltant d’una mateixa nissaga familiar, l’escriptora afirma que “tota la història de Catalunya bascula tossudament entre aquests tres paràmetres: la tragèdia d’un poble que ha estat secularment reprimit, la resistència que l’ha fet sobreviure i l’esperança, renovada generació rere generació. Rahola, ha tornat a fer un destacat treball de documentació vetllant per ser fidel en les dades. “No explico història, sinó que explico com devien viure la història.”

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.