El Círcol acull la presentació del llibre ‘Àfrica Sí, Gràcies’

L’exdiputat i exsenador, avui president de l’ONG Esport Solidari Internacional, Sr. Josep Maldonado ha tancat les activitats del primer semestre d’enguany d’El Círcol presentant el seu llibre “Àfrica Sí, Gràcies”. Es tracta d’un llibre solidari sobre les seves vivències durant els viatges realitzats en el decurs de més de 40 anys als 54 països q conformen l’Àfrica amb una motxila i un mapa per acompanyants.

Per a Josep Maldonado, “Definir l’Àfrica en una sola paraula, és intensitat. A l’Àfrica tot és intens: els colors, les olors, els odis, la violència, l’amistat, els sentiments.…”

I afegeix “Quan em pregunten quin país m’ha agradat més, sempre dic que els 54 per un igual. A l’Àfrica, descobreixes els valors de la gent. Moltes vegades no tenen quasi res i t’ho donen tot. Quan torno de l’Àfrica, sempre torno millor persona que quan hi he anat”.

L’acte ha estat presentat pel periodista Ricard Checa mentre que l’escriptora i també periodista Rosa Pros-Roca ha explicat la gènesi del llibre i Carles Pellicer, alcalde de Reus 2011-2023, n’ha fet la glosa. Entre el públic hi figuraven a més de les regidores Sra. Montserrat Caelles i Sra. Mari Luz Caballero, els exalcaldes de Reus Sr. Josep Abelló i Sr. Lluís Miquel Pérez, així com diversos alcaldes del territori i personatges del món econòmic i de l’esport.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.