Salou acull un minibootcamp per a joves del TIC Sud

El Clúster TIC Catalunya Sud organitza aquest mes de juliol un segon minibootcamp gratuït dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys. En aquesta ocasió s’impartirà a Salou i estarà centrat en l’alfabetització científica per introduir als i les joves al món científic a través de la gamificació. Els tallers es faran entre l’1 i el 5 de juliol de 9h a 11h del matí a la sala Formació de l’Ajuntament de Salou. La participació és totalment gratuïta i les inscripcions per la quinzena de places disponibles estan ja obertes (https://www.inntuyo.com/mini-bootcamp-salou-1).
Es tracta d’una activitat dissenyada especialment pel públic adolescent on es treballarà en base a la pràctica, amb una combinació de teoria i experimentació a través del joc per investigar i resoldre el problema plantejat. El TIC Sud impulsa aquest nou minibootcamp en el marc de l’àrea de formació i promoció d’habilitats STEAM i amb l’objectiu de potenciar l’interès per la ciència i la tecnologia entre el talent jove. A més, es busca facilitar l’accés a aquestes formacions a alumnes de diferents punts del territori.
El minibootcamp de Salou arriba després de la bona acollida d’una primera edició realitzada a Reus i dels tallers duts a terme en el marc del programa Woman Tech. En aquesta ocasió la iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Salou, la Universitat Rovira i Virgili i la Diputació de Tarragona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.