El club Aula Esport de Reus proclama a tres dels seus equips campions de la Copa Tarragona de futbol sala

­El passat diumenge 21 de gener van tenir lloc les finals de la Copa Tarragona de futbol sala al Pavelló Municipal de Roquetes. En aquest hi van participar les categories: benjamí, aleví, infantil, cadet masculí, cadet femení, juvenil i sènior femení.

El primer partit que es va jugar va ser el de la categoria aleví, Montblanc contra el Morell on va guanyar El Morell a la tanda de penals 4 a 1.

El següent partit era de la categoria infantil on s’enfrontaven Aula Esports de Reus i el Nàstic de Tarragona, els primers van guanyar 9 a 4, convertint-se en el primer equip masculí d’Aula Esport campió de la copa Tarragona.

Per finalitzar els partits del matí era el torn de la categoria benjamí, entre el Montblanc i l’Amposta, on van guanyar els primers 4 a 2.

A la tarda van continuar les finals de la Copa Tarragona de futbol sala, el primer partit va ser el de la categoria cadet A, on jugava el club Aula Esport contra el Tivissa. El resultat va ser 8 a 3 amb els primers com a guanyadors. Això indicava que eren el segon equip del club que guanyava la Copa Tarragona.

La jornada va continuar amb la final de la categoria cadet femenina del club Aula Esport contra l’infantil femení del mateix club. Les guanyadores van ser l’infantil femení, i el club va emportar-se la tercera copa del dia.

El dia va acabar amb un partit de la categoria juvenil entre l’Alforja i el Futsal PAX de Tarragona, on va guanyar el primer amb un resultat 4 a 1. I l’últim partit va ser la categoria sènior femenina entre l’Amposta FS i el CFS Reus, amb un resultat 4 a 1 on l’Amposta FS es va emportar la copa.

Des del club Aula Esports estan molt contents amb els resultats i continuaran vetllant per mantenir aquest esforç i passió pel futbol sala.  A més, agraeixen als entrenadors tota la bona feina feta al club.

Els equips guanyadors de la Copa Tarragona 2023-2024 són els que s’enfrontaran amb els equips de la resta de Catalunya, com la Copa Girona, la Copa Lleida i equips de Barcelona. Tots amb l’objectiu de guanyar la Copa Catalunya.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.