El Club Diògenes de Tarragona organitza les 1es Jornades Solidaries de l’entitat

Els donatius que es recaptin es donaran a La Marató de TV3 i es destinaran a l’investigació médica contra el càncer.

El local de l’Associació de Veïns de la Part Alta, seu de l’Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona acollirà, els propers 11, 14 i 16 de juny en diferents horaris, les 1es Jornades Solidaries de Rol i Jocs de taula del Club Diògenes de Tarragona.

El Club Diògenes és una associació sense ànim de lucre, fundada l’any 2012 per jugadors de rol i jocs de taula tarragonins amb els objectius de fomentar la pràctica i difusió dels jocs de rol i taula. Pren el nom del cèlebre club de societat londinenc del que formava part el germà de Sherlock Holmes, Mycroft Holmes. Des de l’any 2013 es celebren les Jornades del Club Diògenes de Tarragona, esdeveniment que ofereix a la ciutat la possibilitat de descobrir o gaudir d’aquests jocs, molts encara desconeguts, recolzar els autors i editors, reflexionar sobre diferents aspectes dels jocs i donar a conèixer les novetats dins del mercat.

Enguany, per primer cop, a més de les jornades tradicionals que va celebrar al juny, organitza unes segones jornades, de caire solidari, amb la finalitat de recollir fons per finançar la investigació contra el càncer col·laborant amb La Marató de TV3. Qualsevol persona pot apropar-se al club, a la Plaça de Sant Antoni nº1, i jugar una partida de rol de Savage Worlds 50 brazas, Clásicos del Mazmorreo, Fate Básico (Guerra del Vietnam) el dimarts 11, 7º Mar el dimecres 12 de 21:00h a 24h i Fading Suns i Star Wars D20 el divendres 14 de 22:h a 01h. Qui s’estimi més ser solidari jugant a diferents jocs de taula moderns com el Bitcoin Hackers, el Cocos locos, el Patchwork express i altres és podran fer-ho el divendres 14 de 19h a 24h i el diumenge 16 de 10h a 15h. Tots els participants tindran la possibilitat de deixar un donatiu lliure que es destinarà íntegrament per la marató. També es celebraran subhastes inverses de diferents jocs de rol i taula.

Aquesta activitat compta amb la col.laboració de les editorials Venatus Ediciones, Ht Publishers, Ediciones Masqueoca, Ediciones Nosolorol, Ediciones Other Selves, Maldito Games, Ediciones epicismo i la Llibrería Drakkar a més de l’AVPA (l’Associació de Veïns de la Part Alta).

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a clubdiogenestarragona@gmail.com

NOTA PER A AGENDES;

Juguem contra el Càncer! Organitza: Club Diògenes Tarragona

11 de desembre, de 20:30h a 24:00h, al local de l’Associació de Veïns De la Part Alta, a la plaça de Sant Antoni nº1 (Portal de Sant Antoni): Jocs de rol i subhasta inversa de jocs. Donatiu lliure per la Marató de TV3.

12 de desembre, de 20:30h a 24:00h, al local de l’Associació de Veïns De la Part Alta, a la plaça de Sant Antoni nº1 (Portal de Sant Antoni): Jocs de rol i subhasta inversa de jocs. Donatiu lliure per la Marató de TV3.

14 de desembre, de 22:00h a 01:00h, al local de l’Associació de Veïns De la Part Alta, a la plaça de Sant Antoni nº1 (Portal de Sant Antoni): Jocs de rol i subhasta inversa de jocs. Donatiu lliure per la Marató de TV3.

14 de desembre, de 19:00h a 24:00h, al local de l’Associació de Veïns De la Part Alta, a la plaça de Sant Antoni nº1 (Portal de Sant Antoni): Jocs de taula. Donatiu lliure per la Marató de TV3.

16 de desembre, de 10:00h a 15:00h, al local de l’Associació de Veïns De la Part Alta, a la plaça de Sant Antoni nº1 (Portal de Sant Antoni): Jocs de taula. Donatiu lliure per la Marató de TV3.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.