El Club Nàutic Cambrils presenta el projecte d’obres de remodelació

El Club Nàutic Cambrils

· Avui s’ha iniciat el procés de licitació i fins el proper 7 de juliol les
empreses interessades podran presentar ofertes
· La primera fase de les obres serà el Passeig i els treballs s’iniciaran el
proper mes de setembre
· El projecte suposarà una inversió de 7,8 milions d’euros

El Club Nàutic Cambrils iniciarà el proper mes de setembre la primera fase de les obres de
remodelació del Club. El projecte, que suposarà una inversió de 7,8 milions d’euros, es durà a terme en un període de 3 anys (estacional). Avui s’inicia el procés de licitació de les obres. Les empreses interessades podran presentar les ofertes fins el proper 18 de juliol.

La mesa d’avaluació analitzarà els projectes fins el 27 de juliol, dia en que es farà oficial el nom de l’empresa guanyadora del concurs. Abans que acabi el mes es formalitzarà el contracte i el mes de setembre s’iniciaran les obres.

Un dels objectius principals del Club Nàutic Cambrils ha estat que el projecte es basés en el
rigor i la transparència i que els socis fossin partícips de l’evolució del mateix. El projecte s’ha elaborat de l’anàlisi de les necessitats de la nàutica en els propers 25 anys i les necessitats dels socis. Per aquest motiu s’ha creat una Comissió d’Obres formada per socis i posteriorment s’han fet reunions per donar a conèixer el projecte. Totes elles han tingut un gran èxit de participació.

La roda de premsa ha anat a càrrec del president del Club, Ramon Vallverdú, Jordina Gallinat, gerent del Club Nàutic Cambrils i Josep Rodríguez, tresorer i responsable d’Infraestructures. Vallverdú ha destacat la importància de seleccionar la millor empresa contractista ja que “És important el que s’ha de fer i com s’ha de fer. És un element essencial de l’adjudicació. Lesdues fases s’han de poder fer en 10 mesos”, ha assegurat.

Fases del projecte

Les obres es dividiran en tres fases. La primera d’elles serà la del passeig que va des de l’alçada de l’entrada del Club Nàutic fins les escales d’accés a la platja. Aquesta fase suposarà una millora en la mobilitat dels vianants i en l’accés a la zona reservada per a les naus de novaconstrucció per les empreses nàutiques.

La segona fase inclou obra civil, làmina d’aigua i varador. Aquesta fase suposarà la remodelació total dels pantalans optimitzat la làmina d’aigua. Això suposarà un total de 23 amarres noves.El projecte contempla també ampliar l’àrea tècnica del varador. Les obres de les dues fases es faran en un total de dos mesos.

La tercera fase, encara pendent de licitació, és la que es centrarà en les edificacions i millora de serveis. Es construirà el nou edifici social, un nou edifici per a l’Escola de Vela i un per l’Acadèmia Nàutica. Per últim també es farà un nou edifici de capitania on s’hi ubicaran els espais destinats a administració i oficines del Club, el bar Barlovento, una piscina per als socis i una àrea destinada als usuaris, que inclourà per exemple, el restaurant. La tercera fase contempla també la construcció i renovació de la zona de vestuaris i dutxes o del servei de bugaderia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.