El Complex Esportiu Futbol Salou acull la prova de futbol americà per als World Sports Games

Polivalent Salou

Els partits se celebraran de dimecres a dissabte al camp polivalent de rugbi i futbol del Complex

El Complex Esportiu Futbol Salou serà la seu de la prova de futbol americà dels World Sports Games. Els partits es jugaran des del dimecres, 3 de juliol fins al dissabte 6 al camp polivalent de rugbi i futbol del complex, camp que es va inaugurar la passada temporada i que compta amb mesures internacionals, porteries fixes i gespa artificial. En ser un esport d’alt impacte, la suau fibra i la càrrega de suro amb què està fabricat assegura una absorció d’impactes superior al 60%, a més de reduir abrasions.

Per a aquesta prova de futbol americà hi participaran equips vinguts de l’Índia, Equador, Argentina, Xile, Itàlia, França, Costa Rica, Mèxic, Estats Units, Perú i Espanya. Els partits es jugaran el dimecres i dijous a la tarda, des de les 16 h i fins a les 20 h; i el divendres i dissabte al matí, des de les 09 h i fins a les 13 h.

El World Sports Games és un esdeveniment internacional amb milers de participants celebrat arreu del món cada dos anys. Enguany, Tortosa i les Terres de l’Ebre acolliran l’edició de 2019, en una setmana esportiva combinada amb continguts turístics i culturals.

D’aquesta manera, el Complex Esportiu Futbol Salou segueix apostant per esports que estan en ple creixement al país. Cada vegada més equips internacionals o tornejos escullen aquestes instal·lacions per a realitzar els seus stages i proves esportives, atrets pel bon clima i la bona connexió amb els diferents municipis i aeroports.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.