El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visita Cambrils

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita Cambrils

Josep Bargalló: “En el proper pla financer, està prevista la construcció de la part definitiva de l’Institut La Mar de la Frau de Cambrils”

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha anunciat avui que “en el proper pla econòmic i financer del Departament d’Educació, que s’aprova com a mínim un cop cada any, està prevista la construcció de la part definitiva que queda de l’Institut La Mar de la Frau de Cambrils”. Així ho ha dit durant la visita que ha dut a terme aquest matí a l’esmentat institut i a tres centres educatius més de Cambrils, l’Escola La Bòbila, l’Institut Escola Joan Ardèvol i l’Escola d’Hosteleria.

Aquesta actuació, ha assenyalat Bargalló, servirà per “consolidar definitivament la infraestructura de l’institut”. El conseller ha afegit que, durant la visita als tres centres, ha pogut “escoltar les necessitats i les inquietuds de les direccions, que sempre són per oferir la millor qualitat en el procés d’aprenentatge de l’alumnat”.

El conseller d’Educació ha arribat en primer lloc a l’Escola La Bòbila, conjuntament amb l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i ha mantingut una breu trobada amb l’equip directiu. El centre –que té una matrícula de 429 alumnes entre P3 i sisè de primària- participa en projectes com la Xarxa de competències bàsiques o el Grup d’experimentació per al plurilingüisme (GEP).  

En acabar, la comitiva s’ha desplaçat a l’Institut La Mar de la Frau i s’ha reunit al pati amb els membres de la directiva del centre. El centre ofereix educació secundària obligatòria i batxillerat. En darrer lloc, el titular d’Educació i l’alcaldessa s’han traslladat a l’Institut escola de la localitat, que ha entrat en funcionament aquest curs.

Josep Bargalló també ha pogut visitar l’Escola d’Hosteleria, “on hi ha un component essencial de l’excel·lència de la Formació Professional arreu del país”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.