El Consolat de Mar, la Cambra de Reus i els Col·legi d’Advocats de Reus i Tortosa apropen la mediació empresarial al teixit econòmic de la demarcació

El Consolat de Mar i la Cambra de Reus han signat un conveni de col·laboració, respectivament, amb els Col·legis d’Advocats de Reus i Tortosa amb l’objectiu d’impulsar la mediació empresarial i posicionar aquest sistema de resolució de conflictes alternatiu als tribunals com un mecanisme àgil i eficaç entre les empreses i el teixit social de l’àmbit corporatiu de la Cambra de Reus als 99 municipis de la seva jurisdicció a les comarques del Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.
El Cònsol Major del Consolat de Mar, Jordi Domingo, les deganes dels Col·legi d’Advocats de Reus i Tortosa, Encarna Orduna i Marta Martínez respectivament, i el president de la Cambra de Reus, Jordi Just, han formalitzat la signatura del document aquest dilluns a la Cambra de Comerç de Reus.
Les parts signants del conveni de col·laboració han volgut destacar, amb la ratificació de l’acord, la voluntat de donar un suport inequívoc a la medicació empresarial com a sistema de futur per a la resolució de disputes i la continuïtat empresarial.

El Consolat de Mar, una institució centenària
El Consolat de Mar és el centre d’arbitratges i mediació de conflictes empresarials de la Cambra de Barcelona. Fundat el segle XIII, és una institució jurídico-mercantil que des dels seus inicis ha estat un instrument al servei dels empresaris per tal de propiciar la solució pactada dels seus conflictes i divergències i ha vetllat per les bones pràctiques comercials al Mediterrani.
Seguint aquest llegat històric, el Consolat de Mar ha impulsat el projecte “Cambres – Col·legis d’Advocats” per obrir les portes a empreses, autònoms i professionals el dret a acudir aquesta institució per resoldre els conflictes mitjançant la mediació empresarial i trobar solucions que ajudin a impulsar la continuïtat i el creixement dels negocis en un món cada dia més global.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.