Salou ofereix l’àrea familiar de platja durant els mesos d’estiu

El Patronat Municipal de Turisme i la regidoria de Foment de l’Esport de l’Ajuntament de Salou ofereixen l’Àrea Familiar de Platja, situada a la platja de Llevant, al costat de la Plaça de les Comunitats Autònomes, i que romandrà oberta fins al 29 d’agost, per tal de poder gaudir d’un conjunt d’activitats, en família, durant els mesos d’estiu.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha assenyalat que “oferim un gran ventall d’activitats ludicoesportives per a tota la família, a tocar de la platja, per tal que residents i visitants puguin gaudir dels mesos d’estiu al municipi de Salou, tot divertint-se, fent esport, i aprenent, alhora, gràcies a les iniciatives que s’han preparat, com pot ser el taller sostenible, per conscienciar la ciutadania sobre la gestió adequada dels residus”, impartit per la organització “Alcampresiduzero”; i el Curs de Cuina en família, que ofereix als participants l’elaboració de diverses receptes saludables i molt estiuenques.

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, també ha explicat que “li hem donat a aquest espai un nou enfoc, per tal de poder posar a disposició de les famílies un millor servei, amb activitats esportives, de caràcter gratuït, durant tota la setmana, matí i tarda, amb la finalitat de que la ciutadania pugui mantenir un bon estat físic i de benestar, alhora que gaudeixen de la zona de platja”.

Per una banda, es troba disponible el Mini-Club, un servei de guarderia de platja, per a nens i nenes a partir de 3 anys (escolaritzats a P3, l’any 2020-2021). Cal dir que l’horari és, cada dia, de 10 a 13 h, i de 17 a 19 h, i l’aforament és limitat. El preu és de 3,10 euros, una hora; 5,10 euros, dues hores; i 7,45 euros, tres hores. Cal reservar, prèviament, el servei, a través de la plataforma RESERVAPLAY, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). En aquesta aplicació web, cal registrar-se una vegada, buscar l’activitat i reservar la plaça.

Salou també ofereix, en el marc de l’Àrea Familiar de Platja, activitats esportives dirigides a l’aire lliure, de caràcter gratuït. Cal dir que no hi ha aforament limitat i no és necessari reservar, de forma prèvia. Les classes que es duen a terme són les següents:

 • Gimnàstica: els dilluns, dimecres, divendres i diumenges, de 10.15 a 11 h.
 • Zumba: els dilluns, dimecres, divendres i diumenges, de 17.15 a 18 h.
 • Aeròbic: els dimarts, dijous i dissabtes, de 10.15 a 11 h.
 • Ioga/Pilates: els dimarts, dijous i dissabtes, de 17 a 18 h.

Així mateix, es pot gaudir de les activitats familiars, de forma gratuïta. És necessari reservar plaça, prèviament, a través de la mateixa plataforma RESERVAPLAY, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ), ja que l’aforament és limitat, i els menors han d’anar acompanyats d’un adult. Les activitats que es realitzen són les següents:

 • Gimcana digital: Coneix la història de la Conquesta de Jaume I de la forma més divertida. Els dilluns, d’11 a 13 h, i de 18 a 19 h.
 • Manualitats: La teva creativitat no te límits. Els dimarts, d’11 a 13 h, i de 18 a 19 h.
 • Esports en família: Competicions entre famílies. Els dimecres, d’11 a 13 h, i de 18 a 19 h.
 • Jocs tradicionals: Parxís, l’oca, el mocador, etcètera. Els dijous, d’11 a 13 h, i de 18 a 19 h.
 • Música: Canta i balla amb la família. Els divendres, d’11 a 13 h, i de 18 a 19 h.
 • Taller sostenible: Reduïm residus. Els dissabtes, d’11 a 13 h.
 • Taller de cuina: Receptes fàcils i divertides. Els diumenges, d’11 a 13 h.
 • Personatges Xic’S: Canta i balla la cançó dels Xic’S. Els dissabtes i diumenges, de 18 a 19 h.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.