El coronavirus no impedeix que el Centre de Lectura celebri el Dia Mundial de la Poesia

El Centre de Lectura de Reus ha decidit celebrar el Dia Mundial de la Poesia 2020, que convoca la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) tot seguint la declaració de la Unesco, que va declarar el dia 21 de març com a jornada per commemorar aquesta gran festa de la paraula. El poema- emblema que ha escollit enguany la ILC per celebrar el #DMP2020 és A hora foscant, de Josep Carner.

Tanmateix, a causa de la pandèmia del coronavirus, que ha obligat a suspendre totes les activitats de l’ateneu, la celebració del Dia Mundial de la Poesia no es realitzarà de manera presencial , tal i com s’havia previst, sinó a través de les xarxes socials. Per aquest motiu, el Centre de Lectura ha fet una crida perquè les persones que hi vulguin participar facin arribar el seu poema, o un de Josep Carner o d’un altre poeta, tots amb el títol del poema i el nom de l’autor, a comunicacio@centrelectura.cat, i l’entitat el divulgarà a través de les seves xarxes socials.

Aprofitem per recordar-vos que, tot i que el Centre de Lectura roman tancat, un equip de teletreball continua operatiu per tal d’atendre i oferir el millor servei possible als socis de l’entitat i al públic en general.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.