El curs vinent torna el programa ‘Cap nen sense saber nedar’

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esports i l’empresa municipal Reus Esport i Lleure ha treballat amb la comunitat educativa de la ciutat el nou format de del programa “Cap nen sense saber nedar” que permetrà la represa de l’activitat el curs 2022/2023. El programa es va haver de suspendre amb motiu de la situació sanitària.

Fruit d’aquest treball conjunt per introduir millores en l’activitat, s’ha concretat un nou format que preveu que cada escola concentri l’activitat en un trimestre, dins de l’horari lectiu. El programa es portarà a terme exclusivament al Reus Deportiu ja que, almenys durant el curs vinent, el CN Reus Ploms estarà fent obres d’adequació de les seves instal·lacions. El programa preveu també el transport dels infants per a totes les escoles que ho necessitin.

“Cap nen sense saber nedar” és un programa consolidat de la política educativa i esportiva de l’Ajuntament de Reus. El programa s’emmarca en el conjunt d’actuacions que des de la regidoria d’Esports tenen com a objectiu promoure la pràctica esportiva i incentivar estils de vida saludables entre els més joves.

El programa es va haver de suspendre amb motiu de la situació sanitària. Però la voluntat municipal ha estat sempre reprendre l’activitat tant aviat con fos possible i quan la situació sanitària ho permetés.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.