Sortida per a joves al Gargar Festival

Els departaments de Joventut dels Ajuntaments de Cambrils i Reus realitzaran la primera sortida conjunta el proper 30 d’abril per visitar el Gargar Festival de Murals i d’Art Rural, a Penelles (Lleida). L’activitat, que serà gratuïta, està dirigida a joves d’entre 16 a 35 anys i forma part del programa d’oci i cultura juvenil del Pla Municipal de Joventut de Cambrils. Les inscripcions es poden fer a través del web https://www.joventutcambrils.cat.  

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que la nova proposta sorgeix fruit de la col·laboració entre l’Oficina d’Emancipació Jove de Reus i el departament de Joventut de Cambrils, que sumen esforços en la línia dels projectes que tenen en marxa ambdós consistoris amb l’objectiu d’acostar l’art urbà a les persones joves.  

En el cas de Cambrils, el departament de Joventut compta amb el projecte d’art al carrer de Galeria urbana i el Wonderwall, que consisteix en metres de mur repartits pel municipi, tant d’interior com d’exterior, que es posen a disposició de les persones que vulguin fer volar la imaginació i decidir quines imatges plasmar en aquestes parets que el consistori els hi facilita per pintar legalment. 

Per la seva banda, el departament de Joventut Reus compta amb el programa Llambordes, que té per objectiu donar suport, promocionar i fomentar qualsevol expressió artística al carrer feta per joves artistes. 

El Gangar Festival, que enguany celebra la sisena edició, vol difondre la cultura artística al món rural, implicant la gent en un tema únic, dinamitzant el poble i potenciant el turisme. Les persones que s’inscriguin en aquesta activitat gaudiran d’un recorregut pel municipi per visitar les obres i murals de les sis edicions anteriors, així com observar en directe com les i els artistes pinten els murals.  

Sortida al Gargar Festival de Penelles (Lleida) 

Hora. 10.00h a 22h (tornada horari aproximat) 

Lloc. Sortida Passeig Mata, davant Esplai de Reus a les 10 h 

Lloc. Sortida estació autobusos de Cambrils a les 9.30 h 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.