El Dia Mundial del Mediambient a La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial s’uneix a les celebracions del Dia Mundial del Medi Ambient, la iniciativa impulsada per les Nacions Unides des de fa 50 anys, cada 5 de juny, amb l’objectiu de conscienciar la societat sobre la importància de garantir una protecció duradora del planeta i els recursos naturals.

El centre comercial comptarà amb un estand informatiu ubicat al Punt d’Atenció al Client de la Planta Carrer, durant els dies 3 i 4 de juny, en què se sensibilitzarà i conscienciarà els clients sobre la necessitat de viure de forma sostenible, amb harmonia amb la natura, a través de canvis substancials impulsats per eleccions quotidianes que ens guiïn cap a estils de vida més nets i ecològics.

Com a exemple d’aquest compromís, La Fira presentarà de la mà de la propietària, la SOCIMI SILICIUS, un nou projecte emmarcat en la seva política de Responsabilitat Social Corporativa amb què es posarà en marxa un programa de reforestació a les zones on la companyia desenvolupa la seva activitat empresarial. La consigna de la iniciativa és “Actius per un futur sostenible”.

A més, La Fira i SILICIUS volen convidar els seus clients i grups d’interès a col·laborar de forma activa en aquest programa per a la protecció del medi ambient mitjançant la seva participació en xarxes socials i mitjançant la creació al centre comercial de l’Arbre del desenvolupament sostenible, una instal·lació que s’anirà omplint de fulles gràcies a les idees que els visitants aportin per a la cura del planeta. Al punt informatiu es lliuraran fulletons elaborats amb un paper especial que es pot plantar i convertir-se en flors silvestres, una acció simbòlica que escriu el començament d’aquest programa que La Fira i SILICIUS posaran en marxa els propers mesos.

SILICIUS és la SOCIMI del Grup MAZABI especialitzada en la compra i la gestió activa d’actius en rendibilitat que generin rendes estables a llarg termini per als seus inversors. SILICIUS es regeix pels principis de negoci següents: inversions conservadores a llarg termini, liquiditat dels actius, pagament de cupó anual i baix endeutament. SILICIUS segueix amb l’objectiu de creixement mitjançant aportacions dineràries i no dineràries, així com operacions corporatives d’escalabilitat de tipologies d’inversions, comptant a la data amb un pipeline de diversos projectes en anàlisi per arribar a la xifra objectiu de 1.000 milions d’euros a mitjà termini.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.