El dimecres 10 de juliol es posaran a la venda les entrades per al III Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet

Cartell Guitar Fest

El dimecres 10 de juliol es posaran a la venda les entrades per al III Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet

Del 10 al 14 de juliol i del 17 al 21 de juliol es podran comprar de manera anticipada les entrades per al III Festival Internacional de Guitarra, que se celebrarà al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant del 24 al 28 de juliol. Els punts de venda anticipada seran el Centre de Visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer i el Centre d’interpretació de l’Oli (més conegut com el Molí de Vandellòs), en l’horari d’atenció al públic. És a dir, de 10 a 13.30 h i de 18 a 21 h. I també l’Oficina de Turisme (del 10 al 21 de juliol de 10 a 21 h). Aquests dies, el preu de les entrades serà de 10 euros.

A partir del 22 de juliol, les entrades es podran adquirir, per un preu de 12 euros, a la taquilla del Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, de 18 a 20 h. La reserva de localitats es pot fer a través de la pàgina web del festival (www.guitarfesthospitalet.cat).

En aquesta tercera edició, el Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant estarà dedicat a la veu i la guitarra. En concret, comptarà amb la guitarrista brasilera Badi Assad (24 de juliol), el concert – homenatge dirigit pel gran mestre Leo Brouwer (25 de juliol), la soprano argentina Mariana Flores i el llaütista americà Hopkinson Smith (26 de juliol), el quartet de flamenc Joncol (27 de juliol), i el concert de cloenda a càrrec de la guitarrista Anabel Montesinos i el Cor Ciutat de Tarragona, sota la direcció de Xavier Pastrana (28 de juliol).

En col·laboració amb l’Escola i Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, el dijous 25 de juliol, a partir de les 20 h, el mestre Leo Brouwer dirigirà a l’Hospitalet de l’Infant l’obra per duo de guitarres i orquestra de guitarres ‘Tricastin’, amb alumnes seleccionats dels conservatoris d’arreu de Catalunya, i en coordinació per a la preparació d’aquest concert del cap del Departament de Guitarra del Conservatori de Vila-seca, el professor Enrique Malo, i del seu director, el professor Josep Francesc Solórzano. Aquest concert s’afegeix als actes internacionals d’homenatge a la figura de Leo Brouwer que tindran lloc enguany, coincidint amb el 80è aniversari del cèlebre compositor, director orquestral, guitarrista, investigador, pedagog i promotor cultural. membre d’Honor de l’International Music Council de la UNESCO . Brouwer figura entre els més reconeguts músics del moment, té més de 300 distincions artístiques i acadèmiques i diverses agrupacions i festivals porten el seu nom.

Com a activitats complementàries al Festival, s’hi oferiran classes magistrals a càrrec de guitarristes de prestigi reconegut com són Marco Smaili, Hopkinson Smith i Marco Tamayo; i al Centre Cultural Infant Pere exposaran els seus instruments els lutiers Santiago Canals, Antonio Manjón, Joan Pellissa, Ángel Gómez de Guillén i Elías Bonet.

El Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant, sota la coordinació i direcció artística de Patricia Mercado i Anders Clemens, està organitzat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i té el suport de la Diputació de Tarragona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.