La Bandera Blava oneja ja a les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu i del Torn de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Bandera blanc i blava

El port esportiu també ha renovat aquest distintiu de prestigi internacional

Tres platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant llueixen ja la Bandera Blava 2019: la de l’Arenal, la de la Punta del Riu i la del Torn. Aquestes platges i el port esportiu de l’Hospitalet  de l’Infant han obtingut un any més aquest distintiu que atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol.

L’acte oficial d’hissada de la Bandera Blava a les platges va tenir lloc dissabte passat, 6 de juliol, al matí a la platja de la Punta del Riu; i va anar a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; i de la regidora de Turisme, María José Gómez, acompanyats per diversos representants municipals.

La regidora de Turisme, María José Gómez, va recordar que aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i, als ports, una excel·lent gestió ambiental.

«És un reconeixement a la feina feta durant tot l’any i al compromís amb el medi ambient i la seva sostenibilitat de l’Ajuntament, el port i la ciutadania», va afirmar Gómez.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha rebut 2.500 euros de subvenció de la Diputació de Tarragona en concepte de col·laboració per l’obtenció de les banderes blaves del municipi.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.