El Festival REC de Tarragona presenta el GEN REC

El Festival REC aposta per la veu jove de Tarragona! En l’edició d’aquest 2023, que es durà a terme del 22 al 26 de novembre, iniciem GEN REC, una proposta que aproparà encara més el Festival als joves. 

A través de GEN REC volem ajudar-los a formar les seves inquietuds culturals i cinematogràfiques i ho fem amb diverses iniciatives, d’entre les quals destaquen: Joves Programadors i l’ampliació del Jurat Jove del Festival. 

Joves Programadors


Dins de les activitats de GEN REC, destaca Joves Programadors, una acció a través de la qual els joves participaran de la programació del Festival: proposaran algunes de les pel·lícules que arribaran al públic del Festival durant el mes de novembre.

Amb l’objectiu de dotar als participants d’eines i coneixements, el Festival REC organitzarà unes sessions introductòries al món dels festivals i la gestió cultural durant el mes d’octubre. A través de quatre trobades presencials, impartides per professionals en actiu, els participants aprendran des de zero com es pensa, s’organitza i es programa un festival.

El cicle Joves Programadors inclou el visionat de pel·lícules en exclusiva, xerrades, la presentació d’un projecte d’esdeveniment i uns resultats que tots els espectadors podran gaudir en l’edició de 2023. A més, per alguns dels participants hi haurà un premi vinculat als festivals de cinema.

Les sessions es duran a terme a l’Espai Jove Kesse de Tarragona, els dies 3, 10, 17 i 20 d’octubre a la tarda.

Per rebre més informació de les sessions i sumar-se al projecte Joves Programadors cal inscriures en el formulari que es troba a la pàgina web del festival (https://www.festivalrec.com) fins al 25 de setembre. 

Ampliem el Jurat Jove!


També dins de la proposta d’actuacions de GEN REC, enguany s’amplia el nombre de membres que formen part del Jurat Jove del Festival REC. Des del 2013, el REC compta amb un grup de joves que formen el Jurat Jove i que voten per atorgar els premis del Festival.

Enguany, dins de la proposta GEN REC i de l’edició 2023, el REC 2023 amplia els membres del Jurat Jove per tal de donar espai al públic més dinàmic i implicat el territori.

Aquesta és gran oportunitat de viure el Festival des de dins, gaudir de les seves projeccions i ambient, conèixer els convidats i entrar en contacte amb altres cultures.

Com a membres del Jurat Jove, els participants assistiran a totes les projeccions de la competició internacional Opera Prima. A partir de la seva valoració, i amb una deliberació final conjunta, decidiran la proposta mereixedora del premi del Jurat Jove.

Per a participar cal inscriures en el formulari que es troba a la pàgina web del festival (https://www.festivalrec.com) fins al 10 de novembre. Per a participar és imprescindible tenir disponibilitat del 22 al 26 de novembre, els dies que se celebra el festival.

A partir de diverses accions participatives, la iniciativa GEN REC donarà espai als més joves per fomentar el coneixement del món cultural, experiències enriquidores, i la possibilitat de gaudir el Festival des de dins.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.