El Golf Costa Daurada amplia a 110 la programació d’activitats dirigides

DiR Golf Costa Daurada ha donat un pas de gegant pel que fa al nombre d’activitats dirigides programades per a la propera temporada, que està a punt de començar. El nou salt qualitatiu suposa més que doblar el nombre de classes, passant de les 45 actuals a les 110, la qual cosa suposa, també, que els socis disposaran d’un ampli ventall d’opcions des de les 7,15 a les 21,15 hores. 

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a l’aposta per la digitalització del Club, que li ha permès dotar-se de la tecnologia Aplifit i poder oferir així activitats dirigides en streaming, en format virtual i en temps real, a càrrec de reconeguts professionals i especialistes que integren l’equip del DiR. 

“El nostre objectiu és estar sempre a l’avantguarda, per tal de poder oferir als socis la millor oferta possible, tant en qualitat com en varietat”, ha explicat Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del DiR Golf Costa Daurada.  

“Per fer l’experiència el més immersiva possible hem habilitat una sala amb les darreres novetats tecnològiques. Justament la tecnologia ens permetrà incorporar ràpidament les últimes tendències en el camp de les activitats dirigides”, apunta Pueyo, qui insisteix que “seguirem potenciant i incrementant també l’oferta amb monitors físics”. 

I si entrem més al detall de l’oferta s’incorporen noves classes en directe: vinyasa, total body i estiraments, entre d’altres. Alhora que s’han programat classes de reforç de pilates, body pump, tonificat, cul 10 i zumba, entre d’altres. 

Pel que fa a les classes virtuals la novetat són les de taitxi, mindfulness, estiraments, llatí, hitt i ABS. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.