El Govern de Reus adopta noves mesures de prevenció pel coronavirus

El Govern de Reus ha acordat aquest dilluns, 16 de març l’adopció de les noves mesures de prevenció pel coronavirus següents:

  • Es reforça la presència dels agents de la Guàrdia Urbana al carrer per informar i fer complir les mesures preventives adoptades per les diverses administracions.
  • S’ha decretat la suspensió de totes les obres públiques i privades que  tenen lloc a la ciutat.
  • Se  suspenen i s’interrompen els terminis per a la tramitació dels procediments de l’Ajuntament. El còmput dels terminis es reprendrà en el moment en què perdi vigència el Reial Decret 463/2020 pel que es declara l’estat d’alarma. Igualment queden suspesos els terminis de prescripció i caducitat de qualsevol acció o dret durant el mateix termini.
  • Se suspenen les sessions plenàries i de les comissions informatives de l’Ajuntament de Reus , així com les reunions dels consells d’administració de les empreses municipals

D’altra banda, el Govern de Reus està analitzant l’adopció de mesures fiscals, vinculades als impostos i les taxes de competència municipal, per pal·liar les conseqüències econòmiques de l’epidèmia.

Totes les mesures adoptades per contenir la propagació del coronavirus es poden consultar en un espai propi que l’Ajuntament ha obert al web municipal: www.reus.cat/coronavirus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.