El Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp s’instal·la a la Cambra de Comerç

El Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp s’instal·la a la Cambra de Comerç

La corporació donarà assistència tècnica a l’entitat que, de manera periòdica, organitzarà activitats de difusió i promoció a l’espai Llotja

El Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp ubicarà la seva seu social a la Cambra de Comerç de Reus per gaudir de la centralitat d’un espai de referència. L’acord, però, també té un component tècnic ja que la corporació donarà resposta a les necessitats del Gremi i del seus agremiats. Aquesta nova col·laboració s’ha segellat aquest matí durant l’acte celebrat a la Cambra on el President del Gremi, Ramon de la Fuente, i el de la Cambra, Jordi Just, han rubricat l’acord de col·laboració.

En la seva intervenció, de la Fuente, que ocupa el càrrec des de mitjans de l’any passat en substitució del malaguanyat Joan Cabré, ha subratllat la importància d’ubicar la seu a la Cambra per donar una nova embranzida a l’entitat amb l’objectiu, també, d’incrementar el nombre d’agremiats. Per això ha posat “en valor que l’aliança a la Cambra permetrà millorar l’assistència tècnica dels seus representats i dotar de més serveis a l’entitat. Tenim moltes necessitats tècniques a les que la Cambra li pot donar resposta. I la formula d’aquesta col·laboració permet millorar les prestacions del Gremi sense perdre protagonisme ni referència.” Fins i tot, aquest nou començar del Gremi, com l’ha definit el mateix de la Fuente, es visualitza amb la nova imatge gràfica creada pel dissenyador Jordi Romero i que també s’ha presentat durant l’acte.

Per la seva banda el President de la Cambra, Jordi Just, ha destacat la bona sintonia amb el Gremi que s’ha posat de manifest, durant els últims mesos, en els projectes de la Farina de Mestral o la creació del distintiu Amics de l’Avellana, impulsats conjuntament i amb d’altres actors amb l’únic objectiu de posar en valor el Gremi.

D’aquí la voluntat conjunta de realitzar accions de promoció i de difusió que es programaran regularment a l’espai de la Llotja amb l’objectiu de valoritzar el pa que elaboren els agremiats. Just també s’ha felicitat d’aquesta acord que arriba tres setmanes després de cristal·litzar la col·laboració amb la Unió de Botiguers. “La Cambra vol ser una realitat oberta i generosa a totes les realitats associatives locals. I ens satisfà que l’exemple de la Unió de Botiguers tingui continuïtat, ara, amb l’aposta del Gremi.” ha conclòs el President de la Cambra.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.