El Gremi de Forners de Reus s’afegeix a la campanya ‘Que no s’apagui el Nadal’

Davant de l’encariment desmesurat dels preus de l’energia, i el risc imminent de tancament definitiu de moltes empreses si aquesta situació no es resol de manera urgent, el Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp ha decidit unir-se a la campanya “Que no s’apagui el Nadal”. Una iniciativa de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers i de la Confederación Española de Panadería, Pastelería, Bollería y Afines que, més enllà d’advertir novament a les autoritats davant d’una situació que consideren crítica, proposen reeditar l’acte que ja van realitzar el 28 d’octubre de l’any passat: una apagada de llums, prevista per avui dimarts 3 de gener, a un quart d’una de la tarda.

Pel President del Gremi, Ramon de la Fuente, la situació és insostenible atenent l’encariment dels costos de producció en més d’un 60% i demana ajudes a les administracions per poder pal·liar aquesta situació. “El Govern central té previstes noves mesures de suport a les grans empreses industrials per superar la crisi energètica, però incomprensiblement encara no inclou en les seves mesures de suport a les micro, petites i mitjanes fleques i pastisseries” ha apuntat De la Fuente, que considera que si no es dona resposta urgent a les seves necessitats, moltes empreses del sector poden plantejar-se la seva continuïtat atenent l’actual conjuntura i la impossibilitat de fer front a l’encariment dels subministraments i de les matèries primeres.

La campanya d’aquest dimecres juga també amb l’època de l’any en la que ens trobem. A l’eslògan “Que no s’apagui el Nadal” s’hi afegeix també “El Nadal que podem perdre si no actuem JA” per subratllar la importància de les empreses del sector en un moment tan important i familiar com és el d’aquestes festes on el producte que elaboren juga un paper determinant.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.