Els patges reials ja són a Reus

Ha obert el campament reial dels patges de Ses Magestats els Reis d’Orient a La Palma. Des de primera hora, nens i nenes han pogut deixar les seves cartes als emissaris que s’han instal·lat en aquest espai de la ciutat fins al moment de sortir a la Cavalcada el pròxim dia 5 de gener. 

El campament està obert els dies 2, 3 i 4 de gener, des de les 9:00 h fins a les 20:30 h, ininterrompudament. 

En un treball conjunt de les regidories de Cultura i Política Lingüística i Benestar Social s’ha habilitat una cua per a persones amb diversitat funcional que, quan arriben a La Palma, cal només que avisin a la porta d’entrada i poden accedir directament al campament.

Igualment s’ha volgut implementar una hora tranquil·la per a les persones amb alta sensibilitat. És de les 9:00h a les 10:00h del matí i de les 14:00h a les 15:00h del migdia. En aquestes hores no hi ha música ambient i es vetlla perquè el to de l’espai sigui suau i relaxat.

La Cavalcada de Reis 2023
La Cavalcada començarà a les 18:30h, després que els Reis arribaran a la plaça d’Anton Borrell a les 16:30h, on seran rebuts per l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens.

Enguany, a causa de les obres del carrer de Salvador Espriu hi haurà un canvi de recorregut. Sortirà des del capdamunt del Carrer Ample, encapçalada per l’Estel, i continuarà per l’avinguda Prat de la Riba, el carrer del President Companys, el carrer de Sant Joan, el raval de Jesús, el raval de Martí Folguera, el raval de Robuster, el raval de Sant Pere, la plaça de la Puríssima Sang, el raval del Pallol, la plaça de Catalunya, el carrer de la Selva del Camp i el carrer de l’Amargura. Pel carrer Doctor Robert no hi podrà haver públic perquè és massa estret.

Totes les persones amb mobilitat reduïda hi haurà un espai reservat al raval del Pallol.

Des de Reus Cultura es vol agrair especialment la col·laboració a totes les persones i entitats que s’han implicat en l’organització i realització de la Cavalcada de Reis de Reus 2022 i que són Associació d’Amics del Cavall de les comarques de Tarragona, Bravium Teatre, Llops Teatre i Associació de Senegalesos de Reus. També s’agraeix la participació de Rebullits teatre, Associació la Poncella de la Rosa de Reus, Batucats del bolet, Aula de Sons, Banda Simfònica de Reus, Banda Pare Manyanet i Cobla Reus Jove. Finalment, també es vol agrair els diferents departaments de l’Ajuntament de Reus que prenen part en l’organització i el bon desenvolupament de tota la festa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.