El Lleó de Reus visita La Fira Centre Comercial

El Lleó de Reus visita La Fira Centre Comercial

 

El públic assistent a La Fira Centre Comercial aquest dissabte s’ha trobat amb una agradable sorpresa i un clar toc de Festa Major. El Lleó, un dels principals elements del Seguici Festiu de Reus, ha visitat el centre comercial on ha passejat per totes les seves plantes i espais al so de la música que sempre l’acompanya als seus balls.

Petits i grans han gaudit de valent amb la presència de la figura festiva dies abans que s’encetin els actes de la Festa Major de Sant Pere. La visita d’aquesta bèstia del Seguici respon a la col·laboració establerta entre la Colla del Lleó i La Fira Centre Comercial que possibilitarà que el centre comercial disposi d’un punt de distribució del marxandatge de l’entitat festiva. El Lleó repetirà visita al centre comercial als mesos de juliol i agost

A més, La Fira Centre Comercial s’ha convertit recentment en un dels principals padrins del futur Lleó Petit que s’està construint actualment i que s’unirà al Seguici durant els actes del proper 22 de setembre, en el marc de la festa major de Misericòrdia.

La Fira, centre comercial que gestiona MerlinProperties, ha apadrinat la corona del Lleó Petit, obra de la joiera reusenca Siat Sans.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.