ACNUR tindrà un espai d’informació a La Fira Centre Comercial

ACNUR tindrà un espai d’informació a La Fira Centre Comercial

 

L’Agencia de la ONU per als Refugiats, ACNUR, disposarà properament d’un espai a La Fira Centre Comercial per informar a les persones sobre la seva activitat. L’estand estarà a la Planta Carrer del centre comercial del 20 al 22 de juny de 10.00 h a 22.00 h, i el dia 23 de 10.00h a 15.00 h.

L’objectiu de la seva presència al centre comercial serà sensibilitzar sobre una temàtica tan delicada com els refugiats i els desplaçats, aconseguir socis que donin suport a la tasca de l’entitat humanitària i transmetre la importància i urgència de les ajudes que realitza a nivell internacional. A més, els qui visitin l’espai podran saber més d’a prop com és la vida en un camp de refugiats a través d’unes ulleres de realitat virtual que els posarà en situació.

ACNUR està present a 127 països de tot el món oferint un refugi segur, cobrint les necessitats nutricionals i abastint d’aigua potable a les persones que estan sota la seva protecció. Disposa de magatzems distribuïts a tots els continents, garantint que en aquells casos on es requereix ajut urgent, perquè la situació és critica, pot enviar especialistes a un terreny concret i donar cobertura als afectats en poques hores.

La Fira, centre comercial gestionat per MerlinProperties, se suma així a la llista d’empreses del sector públic i privat que donen suport a ACNUR des d’una quarantena de ciutats de l’estat espanyol.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.