El Museu de Reus participa a la iniciativa Museum Quiz a Casa

Museu de Reus

El Museu de Reus de l’Institut Municipal Reus Cultura participa aquesta setmana a la iniciativa el #MuseumQuizACasa, una edició especial del cèlebre concurs Museu Quiz per participar des de casa, oferint a la ciutadania una alternativa cultural i de lleure divertida mentre duri el confinament social sol·licitat per les autoritats sanitàries com a mesura de prevenció del COVID-19.

La sessió preparada per demà dimarts serà la que organitza el Museu de Reus, que intervindrà també aquesta tarda a les 18:00 h en l’activitat de la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya, ja que també n’és membre.

De cara a dimarts dia 21 d’abril l’activitat es concentrarà entre les 18:00 h i les 22:00 h i consisteix en un conjunt de preguntes i respostes relacionades amb el Museu de Reus i els seus equipaments, i també amb la capital del Baix Camp. La sessió està pensada per a públic familiar, en diferents formats de preguntes. Tota la informació es pot consultar a https://museumquizacasa.org/ el mateix enllaç que serveix per participar-hi.

#MuseumQuizACasa és una iniciativa del Museu Marítim de Barcelona i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb la col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu d’Art Modern de Tarragona, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Picasso, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu de la Terrissa de Quart, els Museus de Sant Cugat, el Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), L’Espai Far de Vilanova i la Geltrú, el Museu Arqueològic de l’Esquerda, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu de Lleida, Museu d’Història de Cambrils, Museus de Sitges, Museu de Guissona, Museu del Ferrocarril de Catalunya, Museu de Tortosa, Museu d’Art de Girona, Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran; Xarxa de Museus d’Art.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.