L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant organitza la “Caminada #mouteacasa” per al pròxim diumenge, 26 d’abril

Caminada Popular per casa

Per continuar promovent l’exercici físic durant el confinament, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per al diumenge, 26 d’abril, la Caminada mouteacasa. Com el seu nom indica, es tracta d’una activitat a la qual està convidat participar tothom que ho desitgi, això sí, des de casa seva. Les persones que vulguin prendre-hi part només han d’emplenar el formulari d’inscripció que hi ha penjat en la pàgina web municipal ( www.vandellos-hospitalet.cat ). El termini per fer-ho finalitzarà el dissabte a les 20 h.

Un cop hagin emplenat el formulari, rebran al seu correu electrònic un número de dorsal i indicacions per a la caminada. En acabar la caminada, que cada persona inscrita podrà fer en un horari flexible, entre les 9 i les 21 h del diumenge 26 d’abril, tots els participants hauran d’indicar el seu número de dorsal i les passes fetes aproximadament.

El nombre de passes el podran calcular utilitzant un rellotge o comptador específic, una app o mesurant l’espai per passes i comptant les vegades que han completat el recorregut… L’objectiu que s’ha marcat l’Àrea d’Esports com a organitzadora de l’activitat és arribar a les 500.000 passes en total. El regidor d’Esports, Diego García, donarà el tret de sortida virtual, a través de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a les 9 hores.

Classes dirigides amb el lema #mouteacasa

Amb l’objectiu també de fomentar l’activitat física, des de l’inici del confinament a casa, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està oferint classes dirigides amb els seus monitors a través de la televisió local, la Televisió de Vandellòs (TVV), i del canal de YouTube de la TVV:   https://www.youtube.com/user/tvvandellos . Les difon a través de la página de Facebook i el perfil de Twitter de l’Ajuntament amb els hashtags #mouteacasa

VandellòsilHospitalet #JoEmQuedoaCasa #JoActuo.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.