El Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc s’adhereix a la xarxa 1.070 km HUB

El Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc, gestionat per REDESSA, s’ha adherit al 1070 Km HUB, una plataforma de col·laboració que abasta els hubs tecnològics de l’arc mediterrani de l’Estat Espanyol (Andalusia, Múrcia, Comunitat Valenciana i Balears).

Els eixos estratègics de REDESSA i del 1070 Km Hub coincideixen, entre d’altres, en la voluntat d’impulsar la creació d’empreses, i especialment d’startups de base tecnològica. Com ha explicat la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, “amb aquesta adhesió treballem les accions conjuntes per fomentar-ne la internacionalització i el seu accés a finançament. Alhora, detectem projectes amb interessos comuns, que ens permetran iniciar noves col·laboracions i ampliar-ne el seu abast”.

Altres temes que es treballen amb la resta de hubs i parcs tecnològics del 1.070 km Hub són l’impuls a la digitalització i les iniciatives vinculades amb la innovació oberta.

Actualment, al Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc hi ha instal·lades unes 50 empreses on treballen uns 1.300 professionals. Entre els nous serveis que s’han posat en marxa per a potenciar-lo hi ha el de la Incubadora TIC, per a startups i spinoffs de base tecnològica; i també el del laboratori d’innovació de l’Innolab, destinat a empreses consolidades, d’entre 5 i 50 treballadors establertes a Reus, i que està en període de captació de projectes, fins al pròxim 20 d’octubre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.