EL PATRONAT DE TURISME DE SALOU CONVOCA LA CINQUENA EDICIÓ DEL CONCURS DE DIBUIX “EL TEU ESTIU A SALOU”

Hi poden participar nenes i nens d’entre 4 i 8 anys que viuen les seves vacances al municipi

El Patronat de Turisme de Salou ha convocat, per cinquè any consecutiu, el concurs de dibuix “El teu estiu a Salou”, dissenyat per a tots els nens i nenes d’entre 4 i 8 anys que viuen les seves vacances d’estiu al municipi. Un cop més, el principal objectiu del concurs és fomentar la creativitat dels més petits i petites de la casa, tot compartint el seu estiu a la nostra ciutat.

Les obres participants poden presentar-se a les oficines del Patronat de Turisme de Salou ─al Passeig Jaume I, 4, o a la Plaça Europa s/n─ o bé enviar-se a l’adreça de correu electrònic salouturisme@gmail.com. El concurs s’allarga fins el 16 de setembre del 2019.

Un cop presentats tots els dibuixos participants, un jurat format per tècnics del Patronat de Turisme de Salou n’escollirà un guanyador/a que s’emportarà: 4 entrades a PortAventura World i un peluix de Woody, un dels protagonistes de la mítica pel·lícula d’animació “Toy Story”.

La convocatòria del concurs forma part de les accions que impulsa el Patronat de Turisme de Salou adreçades al turisme familiar, un dels principals mercats turístics de la capital de la Costa Daurada.

Més informació: www.visitsalou.eu o facebook.com/visitsalouofficial

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.