El Patronat de Turisme impulsa a les xarxes socials el nou concurs ‘Les teves vacances a Salou’

El Patronat de Turisme impulsa a les xarxes socials el nou concurs ‘Les teves vacances a Salou’

Per poder participar-hi, caldrà publicar fotografies a Instagram, amb el hashtag #VisitSalou2020; o comentar la publicació del Facebook de VisitSalou, amb una fotografia de Salou; abans del diumenge, 6 de setembre, a les 22 h

El Patronat Municipal de Turisme de Salou impulsa a les xarxes socials el nou concurs “Les teves vacances a Salou”. Aquesta iniciativa pretén que els usuaris / àries que hagin visitat la ciutat durant aquest any 2020 puguin compartir la seva escapada, i endur-se de regal un sopar per a dues persones en un restaurant de Salou; 2 bitllets per al Trenet Turístic; i 2 entrades per a Bosc Aventura Salou.

Hi ha dues opcions per poder participar-hi, a través d’Instagram i de Facebook. En el cas d’Instagram, cal publicar fotografies on s’identifiqui, clarament, que han estat realitzades a Salou, amb el hashtag #VisitSalou2020.

Paral·lelament, a través del Facebook de VisitSalou, es pot participar-hi comentant la publicació relativa al concurs (fes clic aquí), amb una fotografia capturada a Salou.

Cal que els perfils d’Instagram de les persones participants siguin públics; que siguin els autors materials de les obres; i que comptin, també, amb el consentiment d’aquells que apareguin a les imatges, especialment, en el cas que siguin menors d’edat. Les fotos, que han de tenir una qualitat mínima, poden haver estat capturades amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha assenyalat que “la nostra voluntat és fer partícip la ciutadania de les nostres activitats; i, en aquest cas, que comparteixi amb tothom les sensacions úniques que ha viscut durant les seves vacances a Salou”.

La data límit per a participar és el proper diumenge, 6 de setembre, a les 22 hores. Així, el dilluns, dia 7 de setembre, un jurat format per tècnics del Patronat donarà a conèixer el guanyador / a del concurs.

Cal dir que el Patronat Municipal de Turisme de Salou es reserva el dret a reproduir qualsevol de les fotografies publicades, durant el període de promoció del concurs, que podran adaptar-se tecnològicament i adequar-se al format idoni per a la seva publicació. També es reserva el dret de modificar les bases o de cancel·lar el concurs, sempre que es detecti un comportament irregular.

La fotografia guanyadora quedarà en propietat del seu autor/a, però podrà ser utilitzada pel Patronat de Turisme de Salou, amb l’única finalitat de realitzar promoció del mateix.

Així mateix, el guanyador / a tindrà un termini màxim de 15 dies per confirmar l’acceptació del premi. Un cop passat aquest temps, i no havent rebut resposta, l’organització es reserva el dret a escollir un nou premiat / da.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.