Inscripcions obertes pel VI Torneig de Golf Solidari

Inscripcions obertes pel VI Torneig de Golf Solidari

La Fundación Port Aventura obre les inscripcions per participar en aquesta nova edició del Torneig de Golf Solidari que es durà a terme el pròxim 20 de setembre

El pròxim 20 de setembre de 2020 se celebra el 6è Torneig de Golf Solidari Fundació PortAventura. Un esdeveniment obert per a tots aquells qui vulguin col·laborar en recaptar fons per donar a diferents projectes solidaris. Per sisè any es durà a terme al camp Lakes del Lumine Golf Club el Torneig de Golf Solidari, enguany a favor de Down Tarragona. Les inscripcions d’equips ja són obertes al web del torneig.

Des de la Fundació PortAventura, fundació sense ànim de lucre, s’anima a tots a participar en aquest esdeveniment benèfic esportiu: empreses de tots els sectors, entitats públiques i persones particulars sensibilitzades en donar suport a aquest tipus de causes.

Per participar cal subscriure’s a la web i formar equips de màxim 4 persones, però si no es compta amb un grup, l’organització del torneig pot ajudar a formar-ne un.

El torneig serà en benefici de Down Tarragona www.downtarragona.org, Associació Síndrome de Down de la província de Tarragona, que té com a objectiu principal la millora de la qualitat de vida de les persones amb la Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals similars, així com de les seves famílies. Treballen perquè les persones amb la Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals similars, siguin capaces de desenvolupar el projecte de vida que elles mateixes triïn.

A banda de la competició, s’oferirà un còctel als participants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.