El periodisme vist des del cinema, a debat en el marc del Cicle Mirades de l’Auditori Diputació de Tarragona

El cineasta i escriptor David Trueba participarà el proper 7 d’abril a la taula rodona que la Diputació de Tarragona i el Col·legi de Periodistes de Catalunya a la demarcació de Tarragona han organitzat en el marc del Cicle Mirades de l’Auditori Diputació. La xerrada comptarà també amb la participació del crític de cinema Pep Prieto, amb el periodista i escriptor Josep Maria Bunyol i amb la directora del Departament de Comunicació de la URV, Laia Quílez. Estarà moderada pel periodista i president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Esteve Giralt.

El món del cinema ha narrat moltes vegades el paper del periodisme en la societat, tant des de l’admiració com des de la crítica. Precisament, de quina manera el cinema ha estat aparador al llarg dels anys del món del periodisme serà el tema de debat de la taula rodona, que tindrà lloc el dijous, 7 d’abril a les 19 hores, a l’Auditori Diputació, amb entrada gratuïta. A més, s’abordaran els nous reptes de la comunicació actual.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el Cicle Mirades de la Diputació de Tarragona, que se celebra fins al 1 de maig amb la projecció de pel·lícules destacades d’aquest gènere els diumenges a la tarda. El 10 d’abril es podrà veure el film Buenas Noches y buena suerte (Good night and good luck), el 24 d’abril, Spotlight, i l’1 de maig, amb la darrera sessió cinematogràfica: Los archivos del Pentágono (The Post). www.dipta.cat/temes/cultura/auditori/cinema-mirades

Les entrades per a les sessions de cinema tenen un cost de 6€ i es podran adquirir una hora abans de cada passi al vestíbul de l’Auditori Diputació (carrer de Pere Martell, 2. Tarragona), sense reserva prèvia. Es poden sol·licitar descomptes per a col·lectius vulnerables.

El Cicle Mirades forma part de l’àmplia programació cinematogràfica de l’Auditori de la Diputació de Tarragona d’aquesta temporada, que inclou el Cicle de Cinema Versió Original, el Cicle Gaudí i el Cicle de Muntanya. Tota aquesta programació s’emmarca en el suport a la producció i difusió cultural que impulsa la Diputació de Tarragona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.