El Pessebre de Sorra de Vila-seca fa 20 anys

El Pessebre de Sorra de Vila-seca fa 20 anys

És temps de Nadal a Vila-seca i, com marca el calendari, arriba una de les tradicions nadalenques més arrelades del territori: el Pessebre de Sorra. Enguany, les monumentals escultures celebren el seu 20è aniversari.

El grup escultòric es començà a construir la passada setmana i ja està enllestit. Com és habitual, s’ubica a la zona de les fonts del Parc del Pinar de Perruquet, i es podrà visitar fins el proper 8 de gener en horari de 10 a 21 hores.

En aquesta edició hi participen diversos artistes de diversos països: Països Baixos, Dinamarca, Letònia i, també, de casa nostra, per donar forma als 280m3 de sorra (més de 400 tones de pes) que ocuparan una superfície d’uns 200m2.

El Pessebre de Sorra s’emmarca en les tradicionals activitats de Nadal de Vila-seca. El tret de sortida d’aquests actes el marcà l’encesa oficial de l’enllumenat de Nadal, el divendres 4 de desembre, des del mateix Parc del Pinar de Perruquet.

Enguany, malgrat ser el vintè aniversari del Pessebre de Sorra, la situació sanitària causada per la Covid 19 no ha permès fer les tradicionals activitats familiars ni els concerts de Nadal.

Tot i així, sí que s’han pogut incorporar algunes novetats destacades. És el cas de les millores pel que fa a l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda amb la instal·lació de rampes als accessos al Pessebre.

A més, durant els caps de setmana, ponts i els dies Nadal, s’ubicaran diferents parades d’artesans al costat de Pessebre. Concretament, les parades es podran visitar els dies 5, 6, 7, 8, 12, 13, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 31 de desembre i els dies 1,2, 3, 4 i 5 de gener d’11 a 19.00 h.

En tots els actes esmentats es vetllarà pel compliment de les recomanacions i mesures de seguretat, distància social i higiene vigents.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.