El polilleuger de l’escola Joan Rebull ja té aixecada tota l’estructura metàl·lica

escola Joan Rebull

Les obres de l’espai esportiu de l’escola Joan Rebull, que es van iniciar l’agost passat, s’esperen finalitzar a finals d’aquest any

Les obres de construcció del polilleuger vinculat a l’escola Joan Rebull han enllestit la instal·lació de l’estructura metàl·lica, amb el muntatge dels 12 pòrtics que configuren la nau de l’equipament esportiu. La col·locació dels pòrtics, fabricats a taller, ha requerit un transport especial i la participació de dos grues per executar l’operació de descar rega i muntatge.

Amb la parada del sector de la construcció durant les primeres setmanes de l’estat d’alarma,sumar a les afectacions climatològiques dels darrers mesos, han obligat a reprogramat la finalització de l’obra per finals de 2020.

L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, també ha previst amb l’empresa constructora un calendari modificat per tal de desenvolupar els treballs de connexió del polilleuger i l’escola Joan Rebull durant el període de vacances, i evitar les afectacions que les obres puguin causar a l’activitat del centre escolar.

Reus Esport i Lleure SA va adjudicar a Construccions Jaén Vallés SL el contracte per a la construcció de l’equipament per un import de 1.210.321,99 euros. Aquest equipament tindrà una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22×44 metres, que també serà apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l’hoquei patins.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.